Alternatieve financieringsmogelijkheid voor het MKB zonder te lenen

2023-11-15
Boozt24

Direct beschikken over Werkkapitaal

Factoring is een financieringsmogelijkheid die steeds populairder wordt binnen het MKB. Het stelt bedrijven in staat om direct te beschikken over werkkapitaal, zonder te hoeven wachten op betalingen van hun debiteuren. Deze financieringsmethode kan een uitkomst zijn voor ondernemers die worstelen met cashflow-problemen of die willen investeren in groei. Met Boozt24 kunnen bedrijven profiteren van de voordelen van factoring en snel het benodigde werkkapitaal verkrijgen.

Financieringsmogelijkheid voor het MKB factoring

Boozt24 biedt een specifieke financieringsmogelijkheid voor het MKB via factoring. Dit houdt in dat bedrijven hun openstaande facturen kunnen verkopen aan Boozt24, die vervolgens het bedrag daarvan direct aan hen uitbetaalt. Op deze manier kunnen ondernemers direct beschikken over het geld dat zij nodig hebben om hun bedrijf draaiende te houden. Dit is vooral waardevol voor bedrijven met lange betalingstermijnen of seizoensgebonden cashflow-schommelingen.

Factoring: versterk uw financiële positie

Factoring met Boozt24 kan uw financiële positie aanzienlijk versterken. Door gebruik te maken van factoring, worden openstaande facturen die normaal gesproken pas na 30, 60 of zelfs 90 dagen betaald worden, direct omgezet in liquide middelen. Dit stelt u in staat om uw leveranciers tijdig te betalen, nieuwe voorraden aan te schaffen en andere zakelijke uitgaven te doen. U hoeft niet langer te wachten op betalingen en kunt uw bedrijf laten groeien zonder belemmeringen.

Snel en flexibel werkkapitaal

Een van de grootste voordelen van factoring met Boozt24 is dat het proces snel en flexibel is. Nadat u een factuur heeft verstuurd, wordt deze direct automatisch ingediend bij Boozt24. Binnen een korte periode ontvangt u een groot percentage van het factuurbedrag, meestal binnen 24 uur. Dit stelt u in staat om direct over het benodigde werkkapitaal te beschikken en uw bedrijf draaiende te houden. Bovendien biedt Boozt24 flexibele financieringsoplossingen die meegroeien met uw bedrijf, zodat u altijd toegang heeft tot voldoende liquide middelen.